Gyakori kérdések

Egy 8 fős party banda, ami szinte csak fúvósokból áll. Olyan ismert számokat hangszerelünk át, amikre garantáltan feltépi majd a közönség a táncparkettet.

A tagokat a ti szavazatotok és a zsűri véleménye alapján fogjuk kiválasztani. Összesítjük a versenyzőkre érkező voksokat, tartunk egy szakmai kupaktanácsot, majd felszáll a fehér füst, és végül összeáll a banda!

2019.10.31. - 2019.12.12. között szavazhatsz a Jägermeister Brass Band tagokra. Ha imádod halogatni a dolgokat, akkor se hagyd az utolsó pillanatra!

Sajnos, nem. Ahhoz, hogy szavazni tudj, be kell töltened a 18. éved, és állandó magyarországi lakhellyel kell rendelkezz. Ha ezek megvannak, akkor semmi sem állíthat meg!

Lehet, hogy már megvan a kedvenc embered, akit mindenképpen be szeretnél juttatni, vagy a főnyeremény lebeg a szemed előtt, de sajnos van egy rossz hírünk; egy e-mail címről csak egyszer szavazhatsz!

Jó hírünk van: igen! Ha szavazol esélyed van egy napi és egy heti nyereményre, valamint a fődíjra is! Nem rossz, igaz? Szóval égjenek azok a gombok!

Örömködni, örömködni és örömködni! Ha ez megvan, akkor pedig várd meg, amíg felvesszük veled a kapcsolatot a megadott e-mail címen, és egyeztetünk a részletekről.

Igyekszünk minden kérdést megválaszolni, így ha plusz infó kellene, akkor írjatok nekünk a jagermeister@cluso.hu e-mail címre.